Racquel Bulleser

Zumba fitness, Zumba Gold, Zumba kids and Zumba kids Jr. instructor in Oostende - Belgium

Since Nov 2012

Vayamundo Club De Kinkhoorn & Ravelingen Oostende

Vayamundo Club De Kinkhoorn & Ravelingen te Oostende is een resort waar iedereen zich thuis voelt. Gelegen aan de kust, net buiten het centrum. Elke week geef ik er Zumba fitness; lessen. Voor meer info zie mijn Zumba te Oostende website

Gasten kunnen ook genieten van onze fitnessruimte en zwembad. Er is ook een uitgebreide culinaire keuze in het resort. Naast een heerlijk buffet in restaurant 'Grote Rede', kunt men zich ook laten verwennen in het panoramisch restaurant 'De Wandelaar' en van een drankje genieten kan ook in de Vayamundo Lounge.

U bent altijd welkom voor een weekend, een midweek of een langer verblijf in een van onze appartementen of studio's.

‘Vayamundo’ is het Spaans voor ‘Ga en ontdek de wereld’. Vakantieclub De Kinkhoorn & Ravelingen wil dan ook een wereld van ideeën openen voor de gasten: actieve doevakanties, culturele citytrips, budgetvriendelijke gezinsvakanties, boeiende daguitstappen, een onvergetelijke midweek met de collega’s, een knalweekend in clubverband, last minutes, superdeals …

Via de online community van Vayamundo beschikken de clubleden over een exclusieve bron van inspiratie om nog meer te genieten van hun welverdiende vrije tijd. Waar en wanneer ze maar willen en … met volle teugen!


Vayamundo Club De Kinkhoorn & Ravelingen Oostende, Zeedijk 290, Oostende, 8400, Belgium
Address:
Zeedijk 290
Oostende 8400 Belgium

Phone:
+32 473 56 66 19

Email address:
Map and Directions

Licensed To Teach

 • Zumba BasicZumba Basic
  License to teach regular Zumba® classes.
 • Zumba GoldZumba Gold
  License to teach specially designed Zumba classes for the active older adult or deconditioned participant.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.
 • Zumba Kids & Zumba Kids JrZumba Kids & Zumba Kids Jr
  License to teach the custom-designed kids program that blends dance-fitness routines with fun games and high-energy music.